Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını hava koşulları nedeniyle sabah saatlerinde salonda gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü
Kaynak: Haberturk
DEVAMINI OKU: Fenerbahçe salonda çalıştı
ilgili haberler
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! Teklif duyuruldu | Matias Vecino kimdir?
Spor Toto Süper Lig’de beklenilen performansı gösteremeyen Fenerbahçe ve Galatasaray’da flaş gelişmeler yaşanıyor… Gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan iki Süper Lig devi bir kez daha…Devamı için tıklayınız Kaynak: Sabah-spor DEVAMINI OKU: Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya! Teklif duyuruldu | Matias Vecino kimdir?
SPOR HABERLERİ – Uğurcan Çakır'dan Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası Altay Bayındır sözleri!
Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek liderliğe yükselen Trabzonspor’da Uğurcan Çakır, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Çakır açıklamasında “Galip gelip lider olduğumuz…Devamı için tıklayınız Kaynak: Fotomaç Anasayfa DEVAMINI OKU: SPOR HABERLERİ – Uğurcan Çakır’dan Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası Altay Bayındır sözleri!
Son dakika Fenerbahçe haberleri | Nabil Dirar Kasımpaşa'ya!
Fenerbahçe’nin yollarını ayırmak istediği Nabil Dirar, Kasımpaşa’ya transfer oluyor. Sarı lacivertlilerden transfer görüşmeleri için izin alan Faslı futbolcu, Kasımpaşalı yetkililerle bir araya geldi….Devamı için tıklayınız Kaynak: Fotomaç Anasayfa DEVAMINI OKU: Son dakika Fenerbahçe haberleri | Nabil Dirar Kasımpaşa’ya!